3 uudist tänastest ajalehtedest, mida teada:

+1 kuni +4
kraadi lubab ilmateenistus tänasteks temperatuurideks.
Eesti Päevalehes leiab täna eilsete kooseluseadusega seotud vaidluste kroonika ehk kuidas IRL kooseluseaduse õhkõrna kokkuleppe suure pauguga lõhki lõi.

Kes eile Postimeest luges ei jäänud kindlasti ükskõikseks Vaos elava Albaaniast pärit perekonna loo suhtes. Täna räägib Postimees, et selle pere juhtum võib muuta seadust.

Õhtuleht räägib eilsest Ringvaatest tuttavat lugu Joosepist, kes põeb haruldast haigust. Salakaval haigus hiilis nagu tavaline külmetus ja pööras ühe pere elu täielikult pea peale. Lugu on tõeliselt liigutav ning soovijatel on võimalik ka toetada Joosepi ravi.

3 uudist maailmast, mida teada:

Täna juhatab Delfi kommentaariumis vägesid Eesti Ajalehtede Liidu tegevdirektor, ajakirjanik ja ajakirjandusõppejõud Mart Raudsaar.
New York Times kirjutab, et Pakistan elab Talibani kättemaksu hirmus. Nimelt teatas Taliban, et kavatseb maksta kätte nende meeste elude eest, kes tapeti pärast seda kui nad ründasid Charsadda Bacha Khani ülikooli, kus rünnaku tagajärjel sai surma 21 ja viga 30 inimest.

Daily Mail teatab, et Rio olümpiamängud on katastroofi äärel, sest üle maailma kasvab hirm Zika viiruse ees, mille tõttu on Brasiilias sündinud üle 4000 normaalsest väiksema kolju ja ajuga lapse.

Politico vahendab, et neljapäeval toimunud USA vabariiklaste presidendikandidaadiks pürgijate teledebatil esitati Ben Carsonile küsimus: mida te teete, kui eraldusmärkideta Vene sõdurid tungivad 2017. aasta veebruaris pärast president Carsoni ametisseastumist Eestisse?
Carson vastas, et Venemaa presidenti Vladimir Putinit tuleb pidada „oportunistiks ja ta on riiukukk ja me peame talle vastu astuma“, sest „Putin on ühe hobuse maa“, mis puutub energiaressurssidesse, nimelt naftasse.