Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

3..8°C
Täna lubatakse meile pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab enamasti vihma, hommikupoolikul võib sekka tulla ka lörtsi, on udu. Saju võimalus on suurem Lõuna-Eestis. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab, et noorsootöötajad otsivad kaubanduskeskustest elule jalgu jäävaid lapsi. Suurim mure pole koolist puudumine, vaid see, et narkootikumid on ainult ühe telefonikõne kaugusel.

Postimees räägib sellest, et tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski ambitsioonikalt alanud tubakaseaduse eelnõu jõudis esmaspäeval valitsusse kärbituna.

Äripäev kirjutab, et ilukirurgide käsi käib hästi ja äri õitseb, kuid valdava osa rahast toovad sisse soomlased.

Kolm uudist, mida teada välismaa väljaannetest:

Värskest uuringust selgus, et Keskerakonda toetab 26%, Reformierakonda 20% ja EKRE-t 19% valijatest. Vabaerakonna ja SDE toetus on 11% ning IRL-ile annaks hääle 7% valijatest.
Turu-uuringute AS
Reuters vahendab, et USA sõjavägi teatas kolmapäeval, et saadab Euroopasse USA-s baseeruva soomusbrigaadi roteeruvad lahinguüksused. Tegemist on osaga laiemast jõupingutusest Venemaa agressioonile vastuseismiseks Euroopas.

Liibüa ÜRO toetatud presidendinõukogu liikmed saabusid kolmapäeval laevaga pealinna Tripolisse, vaatamata sellele, et neid püüti linnast eemal hoida ja takistada neil riigi ühtsusvalitsust ametisse panemast.

CNN kirjutab, et USA vabariiklaste presidendikandidaadiks pürgiv Donald Trump väljendas kõigepealt arvamust, et aborti tegevaid naisi tuleks kuidagi karistada, seejärel püüdis selgitada ja taganeda ning näis lõpuks hoopis vastupidisel arvamusel olevat. Seda kõike kolmapäeval mõne tunni jooksul.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!