Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

Politsei maine ja autoriteet, mis Ida-Virumaal on niigi madalam kui mujal Eestis, sai veel ühe löögi. Selles ongi probleem.
Viktoria Ladõnskaja, Eesti Ekspress
Eesti Päevaleht kirjutab tänases lehes loo sellest, et Eesti peaimaam Ildar Muhhamedšin kasutab islami kogudusele ostetud luksuskorterit isiklikuks tarbeks, kuid Kadrioru luksuskorter pole ainus asi, mis kohaliku koguduse liikmed kulme kergitama paneb ja mille kohta siinsed muslimid imaam Muhhamedšinilt vastuseid ootavad.

Äripäev kirjutab, et piimafarmi hiilgus lõppes võlgade ja tüliga ehk Eesti suurim Halinga piimafarm lõpetas piima hinna languse ja juhtimisvigade tõttu kriisis. Ettevõtte saneerija ja omanik pöördusid aga omavahel tülli.

Õhtuleht räägib loo mehest, kes ootas Tapal kiirabi ukse taga paarkümmend minutit, enne kui ta sealt lõpuks abi sai. "Tundub, et sinna võib küll ainult surema minna," on mees pikaleveninud ooteajast nördinud.

Kolm uudist, mida teada välismaa meediast:

7..13°C
Täna tuleb valdavalt vähese ja vahelduva pilvisusega ning sajuta ilm. Kagu-Eestis aga pilvisus tiheneb ja pärastlõunal hakkab vihma sadama. Puhub kirde- ja idatuul 4-10 m/s.
Keskööl saavutati kokkulepe Ukraina uue peaministrikandidaadi ja uue valitsuse koosseisu kohta, teatas Facebookis Petro Porošenko bloki parlamendifraktsiooni esimees Juri Lutsenko. „Keskööl külastasid mõistuse tundemärgid ka meie künkaid. Peaministrikandidaat ja valitsuse koosseis on kokku lepitud,“ teatas Lutsenko.

De Volkskrant vahendab, et teisipäeva õhtul evakueeriti osa Amsterdami Schipholi lennujaamast. Hollandi sõjaväepolitsei (marechaussee) vahistas pärast „kahtlast olukorda“ ühe isiku. Kahtlusaluse pagasit kutsuti läbi otsima kaitseväe demineerijad (EOD), mistõttu ei saanud reisijad tunde liikuma. Olukord kuulutati lõppenuks kell 1.30. Kahtlusalune peeti kinni Schiphol Plaza ees. Piirkond otsiti läbi ja eraldati lintidega.

Focus Online kirjutab, et Saksa telekanali ZDF saatejuht ja koomik Jan Böhmermann võeti pärast Türgi presidendi Recep Tayyip Erdoğani solvamist pilaluuletusega politsei kaitse alla, sest Erdoğani toetajad on teda ja tema perekonda teadetekohaselt tõsiselt ähvardanud.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!