Kolm uudist. mida teada tänastest ajalehtedest:

0..-5°C
Täna ootab meid pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund, öö hakul ka vihma. Tuul pöördub läänest ja loodest põhja 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s.
Eesti Päevaleht esitab esimest korda kokkuvõtte Brüsseli otsuse täistekstist, mille sisu on pehmelt öeldes jahmatav.

Õhtuleht kirjutab, et riigikogu näitas Evelin Ilvese rahalisele toetamisele punast tuld, ent kerkis ka laiem teema: kas üldse peab presidendi kaasale esindustasu maksma? Presidendi kaasa võib kokkuvõttes minna riigile maksma kuni miljon eurot.

Postimees räägib täna seitsmest eestlasest, kes olid lüliks Venemaalt juhitud rahvusvahelises pangakaardipettuses.

Kolm uudist, mida teada välisuudistest:

Raskeveokite juhid korraldavad täna keskpäeval üleriigilise protestiaktsiooni, mille käigus seiskavad Eesti teedel 45 minutiks oma sõidukid.
Eesti Päevaleht
Reuters vahendab, et Euroopa Liidu juhid andsid läbirääkijatele mandaadi sõlmida Türgiga kokkulepe, mille kohaselt võtab Türgi tagasi kõik migrandid, kes jõuavad Kreeka saartele, ning Euroopa Liit võtab vastu Süüria põgenikke otse Türgist, suurendab abi Türgis paiknevatele süürlastele, kiirendab Türgi Euroopa Liiduga liitumise protsessi ja viisavabaduse andmist türklastele.

Põhja-Korea lasi reedel välja vähemalt ühe ballistilise raketi, mis lendas umbes 800 kilomeetrit, enne kui merre sööstis, teatas Lõuna-Korea armee.

Euroopa juhid panid öösel paika selged omapoolsed tingimused, mis esitatakse reedel Türgi peaminister Ahmet Davutoğlule. Liidrid ei kommenteerinud avalikult täpseid Türgi ette pandavaid soove, aga soovide suured piirid on selged erinevate riikide poolt kohtumise ajal ja enne seda antud indikatsioonide järgi.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!