Uudised, mida teada tänastest Eesti ajalehtedest:

+2..+5°C
Täna on pilves ilm. Ajuti sajab vihma, kohati ka lörtsi.
Eesti Päevaleht räägib sellest, et kohus nõuab ärimees Oliver Kruudalt maksupettuse eest 341 604 eurot, mis tegelikult moodustab vaid kolmandiku saamata jäänud maksutulust.

Postimees kirjutab, et seksuaalselt ahistatud noortest julgevad vaid vähesed otsida abi.

Õhtulehe kaanelugu räägib Ivi Eenmaast, kes reieluumurru tõttu õpib aasta jooksul juba teist korda kõndima.

Äripäev räägib, et nii mõnigi välissaatkonnale pinda üüriv kinnisvaraomanik tegutseb enam kui 50% kasumlikkusega.

Uudised, mida teada sündmustest maailmas:

Alanud on taas Euroopa aasta puu valimine. Eelmisel aastal sai kuulsaks Orissaare tamm, sel aastal võib saata edu Tamme-Lauri tamme. Lemmiku poolt saad hääletada SIIN.
CNN vahendab, et USA presidendivalimiste Iowa osariigi eelvalimistel võitis vabariiklaste hulgas Texase senaator Ted Cruz, mis on suur võit temale ja suur tagasilöök Donald Trumpile. Demokraatide hulgas on Hillary Clinton ja Bernie Sanders praktiliselt viigis. Kui loetud oli 99 protsenti vabariiklaste häältest, juhtis Cruz Trumpi ees 28 protsendiga 24 vastu. Marco Rubio oli kolmandana kogunud 23 protsenti valijate häältest.

Reuters kirjutab, et Suurbritannia välisminister Philip Hammond väljendas pahameelt, et Venemaa president Vladimir Putin õõnestab rahvusvahelisi jõupingutusi Süüria kodusõja lõpetamiseks, pommitades Islamiriigi vastaseid, et toetada president Bashar al-Assadit. „Minu jaoks on pideva kahetsuse allikas, et venelased õõnestavad kõike, mida me teeme," ütles Hammond.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!