Kolm uudist, mida teada tänastest ajalehtedest:

-1..+3°C
Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab saartel lörtsi või lund. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10 m/s.
Eesti Päevalehes räägib kapo juht Arnold Sinisalu, et terroristide ideoloogia ja sihtmärgid on muutunud. Aastaid tagasi ründasid Euroopa-sisesed terroristid võimusümbolite objekte, politseid, valitsusasutusi. Tsiviilisikud jäeti kõrvale. Islamistide ideoloogia on see, et Euroopas on uskmatud ja kõiki võib rünnata.

Äripäev kirjutab, et Brüsseli eilsed terrorirünnakud mõjutavad Euroopat veel aastaid, aitavad luua Euroopa jõustruktuure ja toovad kaasa lisaturvameetmeid.

Postimees räägib muuhulgas seda, et Kadri Simson võib täna võtta üliolulise võidu. Jutt käib nimelt vastaseisut Kadri Simsoni ja Jaanu Karilaiu vahel fraktsiooni juhi koha eest.

Nüüdseks tundubki see kui koorik leival, mille sisu on ära söödud. Jutud ühtsusest ja lubadused kohe ära teha ei puuduta, ei veena. Nagu kärbeste sumin kõrvus.
Priit Hõbemägi
Kolm uudis, ida teada tänastest välismaa väljaannetest:

YLE Uutised vahendab, et Soome ja Venemaa presidentide Sauli Niinistö ja Vladimir Putini kohtumisel olid tähtsamad kahepoolsed küsimused majandus ja piirikoostöö, mille mõlema osas valitses kohtumise järel üksmeel.

Erinevad allikad teatavad viiest kohvrist, millest terroristid vaid kolm lennujaama kaasa võtsid. Üks allikas ütleb, et terroristid küsisid eraldi kohta viiele kohvrile, kui nad takso tellisid, kuid võtsid siiski lõpuks kaasa vaid kolm kohvrit. Teiste allikate teatel oli neil viis kohvrit kaasas, kuid nad nägid, et viit kohvrit taksosse ei mahu, ja olid sunnitud kaasa võtma vaid kolm.

Brüsseli metroo on kolmapäeval julgeolekukaalutlustel avatud kell 7-19, teatas linna ühistranspordiettevõtte MIVB esindaja An Van Hamme. Samuti suunatakse sinna valvesse täiendavalt sõjaväelasi ja turvatöötajaid.