Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Täna kogunevad 21 linnas üle Eesti kümme tuhat last, et joosta liikumisvõime kaotanud eakaaslaste heaks
Lapsed saavad Teatejooksul osaleda tasuta. Täiskasvanud, kes tahavad laste heategemise soovile ning Kertu ja Uljana ravile kaasa aidata, saavad annetada, helistades heategevusnumbril 900 7777. Kõnega saab teha seitsmeeurose annetuse.
Eesti Päevalehest leiab täna intervjuu Põhja prefekt Kristian Jaaniga, kes kinnitab, et Harku kinnipidamiskeskuses toimunud „mässu” kohta ei ole keegi teadlikult valeinfot andnud.

Postimees kirjutab, et Norra väljaanne aldrimer.no tunnistas, et tegi neile esitatud väidetavate faktide esitamisel väikese vea.

Õhtuleht kirjutab täna sellest, et vähe sellest, et radikaalsed veganid ei tarbi ise midagi, mis vähegi seotud loomade, lindude või kaladega – päris paljud teatavad veendunult, et sama peaksid järgima ka nende lapsed. Doktor Adik Levin ei kiida laste äärmuslikku taimetoitlust heaks – see ei ole päris õige lapse arengule!

  • Uimastite küüsis tetrapakendi­miljardär varjas oma naise surnu­keha kaks nädalat.
  • "Toiduelamused on olnud hullud. Ühe kanapaja seest tuli välja kuke pea. Natuke tüütu on muidugi see, et igal pool suitsetatakse – sööd rahulikult ja kõrvallauas tõmbab noor hiinlanna juba kaheksandat sigaretti ja kõik konid on tema kõrval maas," kirjeldab ansambli Trad.Attack! liige Jalmar Vabarna Hiina muljeid.

Äripäevas annab ekspert ettevõtjatele nõu, kuidas võimalikult kasulikult välismaalasi palgata.

  • Euroopa Liidus ei ole menüü järgi tellitavat solidaarsust. Kui pagulaste murega ei tegeleta ühiselt, pole ühtsust oodata ka muudes valdkondades, hoiatas Euroopa Komisjoni asepresident.
  • Paadimüügiga petta saanud ettevõtja süüdistab Facio pankrotiskeemidega kuulsaks saanud Riho Kalvet varade kantimises ning nõuab oma võlga tagasi.

Millest kirjutavad välismaa väljaanded:

Seistes silmitsi taas pead tõstva Venemaa ja teiste esile kerkivate väljakutsetega peab NATO püsima ärksana ja olema valmis „võitlema täna õhtul“, teatas alliansi Euroopa liitlasvägede uus ülemjuhataja, USA kindral Curtis M. Scaparrotti, kes võttis kindral Philip Breedlove’ilt ameti üle kolmapäeval.

Marina Kaljurand tervitas eile Välisministeeriumis Hiiumaa Lauka Põhikooli õpilasi:

Täna käisid VMis külas õpilased Hiiumaalt Lauka Põhikoolist. Rääkisime tööst VMis, targalt reisimisest ja Hiiumaast. pic.twitter.com/rOj3duEuZJ

— Marina Kaljurand (@MarinaKaljurand) May 4, 2016

Millist ilma on oodata lähipäevil:


17..23°C.
Laupäeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s.
Täna on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhja- ja loodetuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 17..22, rannikul kohati kuni 13°C.

Homme lubatakse selget või vähese pilvisusega sajuta ilma. Puhub valdavalt lääne- ja loodetuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 17..22, rannikul kohati 13°C.

Eile enim loetud uudised: