Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab ,et eri riigiasutused politsei- ja piirivalveametist kuni koolideni välja pole Riigi Kinnisvara AS-i (RKAS) teenustega rahul, kuid kulud samal ajal üha suurenevad. RKAS kriitilisi hinnanguid ei kommenteeri ja keeldub avaldamast asutustes tehtud kliendi rahulolu-uuringut.

13 000 – selline oli inimeste hulk, kes vaatas laupäeval Tallinna maksumaksja raha eest üleval peetava Tallinna televisiooni toodetud seriaali «Savisaare protsess» esimest osa.
Postimees

Õhtulehes räägib ratastooli kasutav mees, et liikumispuudega inimestele teeb suurt meelehärmi, kui invaparkimiskohtadel hoiavad oma autot need, kel pole sellest otsest vajadust. "Vahel ma istun ja ootan autos, et ehk mõni läheb ära, aga vahel olen ka lihtsalt loobunud ja tulnud uuesti hommikul, kui inimesi vähem," tunnistab mees.

Äripäev kirjutab, et Läänemere suurim laevafirma Tallink tegi ootamatu otsuse maksta kogu eelmise aasta kasum investoritele välja dividendina, mis on küll hea, kuid teisalt võib see olla märk, et laevafirmal pole selget plaani uuteks investeeringuteks.

  • Kui Lätis peaks midagi maksukeskkonnas muutuma, võib see Olympicu aktsiale mõjuda rängalt, näeb OEG aktsionär Rene Ilves esimese kvartali tulemustes ohumärke.
  • Nortali personalijuht Jüri Saarma tunnistab, et ka neil on palgal noori, kes on tööle võetud otse koolipingist ja kel seetõttu haridustee pooleli jäänud, kuid probleem ongi pigem selles, et töötajate leidmine polegi sugugi lihtne.

Millest kirjutavad välismaa meediaväljaanded:

  • OCCRP kirjutab, et Venemaa presidendi Vladimir Putini sõbra, tšellist Sergei Roldugini offshore-firma sai teiselt samasuguselt raha peaaegu samal ajal, kui seda firmat kasutati Vene riigi raha kõrvaldamiseks, mille paljastas vangistuses surnud advokaat Sergei Magnitski. Magnitski juhtum puudutas 230 miljoni USA dollari vargust Venemaa riigikassast. Kuriteo paljastas 2007. aastal Magnitski, kes töötas tolle aja suurima välisinvestori heaks Venemaal, milleks oli Hermitage Capital Management.
  • Bloomberg vahendab, et Eesti kodanik Vladimir Tšaštšin, kes on üles tunnistanud enam kui neli miljonit arvutit sajas riigis nakatanud „massiivse küberkuritegeliku ettevõtte“ juhtimise, mõisteti enam kui seitsmeks aastaks vangi. Tšaštšin, kes anti 2014. aastal pärast ligi kolmeaastast võitlust USA-le välja, tunnistas end juulis süüdi arvutisse sissetungi kavandamises ja elektroonilise pettuse kavandamises, vahendab Bloomberg.

Millist ilma on oodata lähipäevil:


Täna ennelõunal pilvisus hõreneb ja pärastlõunal on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8, rannikul kuni 10 m/s, õhtul pöördub itta. Õhutemperatuur on 10..14, rannikul paiguti 8°C.

Neljapäeval lubatakse, et pilvisus taas tiheneb ning mitmel pool sajab vihma. Puhub ida- ja kagutuul 5-9, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 9..15°C.

Eile enam loetud uudised: