Millest kirjutavad kodumaised päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab, et peaministri reiting on stabiilne: võrreldes aprilliga küll veidi kahanenud, kuid see on pigem kosmeetiline. Kuu aega tagasi anti peaministrile 2,71 punkti, mis nüüdseks on aga seitsme protsendisajandiku võrra madalamale kukkunud.

  • Kui Eestis säilitati isegi majanduskriisi ajal kaitsekulude taset muudes valdkondades toimunud püksirihma pingutamisest hoolimata, siis Soomes tabasid olulised kärped mõne aja eest ka kaitse-eelarvet. Eesti Päevaleht uuris Helsingis Soome kaitseväe juhatajalt, kuidas nad ahtamates tingimustes elavad ja mis pilguga ta vaatab lähemasse tulevikku.
  • Fertilitas tahab perearstidele ruume juurde ehitada, et võiks rohkem patsiente eriarstide juurde saata.

Postimees kirjutab, et laevandusettevõtja Vjatšeslav Leedo tunnistas esmaspäeval Tartu maakohtus, et toonane Tallinna Sadama juhatuse liige, siis veel Reformierakonda kuulunud Allan Kiil küsis temalt 2014. aastal neli miljonit eurot vastutasuks poliitilise toetuse eest, mis taganuks Leedole omakorda toetuse parvlaevaliikluse lepingu pikendamisel.

  • Suurem osa erakoole peab uuest aastast oma tegevuskulud poole võrra kokku tõmbama või märgatavalt õppemaksu tõstma, kuid koole sulgema ei hakata.
  • Ehkki mahult kujunes LHV aktsiate esmaemissioon (IPO) Tallinna börsi ajaloo üheks väiksemaks, oli see märkijate arvu poolest neljas, jäädes alla vaid Tallinkile, Eesti Telekomile ja Ekspress Grupile.

Õhtuleht räägib sellest, et 14aastased Perry Cohen ja Austin Stephanos sõitsid mullu juulis Floridast Jupiteri linnast paadiga kalale ja jäid kadunuks. Tänavu 18. märtsil leidis Norra uurimislaev Edda Fjord sadakond miili Bermuda rannikust kummuli paadi.

  • Sotsiaaldemokraat Marianne Mikko, kes pahandab ööistungi pikkade tundide üle, on veendunud, et meditsiinitöötajatega neid võrrelda ei saa: "Meditsiinitöötaja ei pea öövalve korral kogu aeg valvel olema."
  • Soome koolipoiss Lasse uuris president Ilveselt, kas ta on kunagi kahetsenud presidendiks saamist. "Ma ei tahtnudki presidendiks saada. Ma lõpetasin nii. Kui midagi tegema hakkad, siis teed seda. Ei mõtle, et see oli halb idee."

Äripäev kirjutab, et aina rohkem lätlasi sõidab iga päev tööle suurema palgaga Eesti firmadesse, peale selle on üle 1000 lätlase ennast eeliste saamiseks Valga elanikuks registreerinud.

  • E-residentide maksustamine võib tuua peavalu nii neile endile kui ka Eesti maksuametile, ent annab võimaluse Eesti äriühingutele pakkuda tugiteenuseid ja seeläbi Eesti majandusse rohkem raha ringlema panna.
  • Valga naaberlinn Valka on ilma jäänud poolest miljonist eurost, sest linnaelanikud registreerivad ennast Eesti poolele.

Millest kirjutavad välismaa väljaanded:

AFP vahendab, et USA-le kuuluval Vaikse ookeani saarel Guamil asuvas õhujõudude baasis kukkus neljapäeval alla pommitaja B-52. Kõik seitse meeskonnaliiget pääsesid siiski tervelt.

CNN vahendab, et Pariisist Kairosse teel olnud EgyptAiri reisilennuk 66 inimesega pardal kadus Egiptusesse jõudes radaritelt.

Millist ilma on oodata lähipäevil:

16..20°C.
Laupäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9, rannikul kohati kuni 11 m/s.
Täna on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 12..18°C.

Reede lubab tulla pilvine ning kohati võib sadada hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 14..19°C.

Eile enim loetud uudised: