Millest räägivad tänased päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab, et Venemaa jaoks mõjub provokatsioonina pigem viisakus ja näiline nõrkus, mis võib viia Putini režiimi valearvestuseni, leiavad asjatundjad ning tuletavad meelde Gruusias ja Ukrainas juhtunut.

Postimees kirjutab, et kui Eesti presidendi valiks rahvas ja poolthääle asemel saaks anda vastuhääle, saaks enim vastuhääli Eesti poliitika kõige vastuolulisem parteijuht Edgar Savisaar.

Endise haiglajuhi puhkusereisid maksis enesele teadmata kinni IT-ettevõte Helmes. „Oleme kahjukannataja, meie ei ole teadlikud, kus tegelikult käidi. Arvete peale oli hoopis midagi muud kirjutatud,” sõnas Helmese tegevjuht.
Eesti Päevaleht
Õhtuleht kirjutab, et Eelmisel nädalal sattus ümbruskonna elanike pahameeletormi alla mittetulundusühingu Convictus süstlavahetuspunkti kolimine Paldiski maantee majja 36a. Kolme päevaga on internetis andnud oma protestiallkirja 976 inimest ja üle saja on seda teinud paberil. Protestijad on öelnud, et Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaid on küll arvestanud siiani Erika tänaval asunud süstlavahetuspunkti naabruses elavate inimeste kurtmisega, et nende elu on narkomaanide tõttu muutunud talumatuks.
  • Alaealiste koolilõpetajate pidu võinuks lõppeda jaoskonnas, kui noori uskunud täiskasvanud poleks vahele astunud ja palunud alkomeetrit üle kontrollida. Politsei uskus alles siis, et nende seade on rikkis, kui üks korravalvureist ise puhus ja üllatus: temagi on purupurjus.
  • Osaliselt töövõimetu Heleni sõnutsi võrdles töötukassa konsultant teda vangiga ning ennustas, et 60aastaselt näeb ta sedasi kole välja. Heleni meelest on tegemist diskrimineerimisega. Töötukassast kinnitatakse, et ametnik juba vabandas.

Äripäev kirjutab, et päeval, mil investorid tähistasid LHV börsile tulekut, kasseerisid vennad Mikk ja Tõnn Talpsepp oma investeeringutelt sisse sadu tuhandeid eurosid.

  • Eestis on tuhandeid erakätes olevaid kinnistuid, millel pole oma teed, rääkimata avalikust teest. Sagenevad vaidlused selle üle, kes ja kuidas need valmis ehitama peaks.
  • Maailma ühe suurima naftakauplemisfirma Gunvor turuanalüüsi juht David Fyfe ütles Äripäevale antud intervjuus, et näeb naftaturul positiivseid märke.

Millist ilma lubatakse lähipäevadeks:


Täna on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati võib olla äikest. Tuul pöördub edelasse ja läände 3-10 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Õhutemperatuur on 19..25, saartel kohati 17°C.

Homseks lubatakse vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 6-11, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on 17..23°C.

Eile enim loetud uudised: