Millest räägivad tänased päevalehed:

Eesti Päevaleht kirjutab, et Marina Kaljurand on endiselt ülekaalukalt populaarseim presidendikandidaat, kuid tema toetus on vähenenud. Allar Jõksi toetus tuleb eelkõige Marina Kaljuranna ja Siim Kallase toetuse vähenemise arvelt. Edgar Savisaar on kõigi küsitletute eelistustes teisel kohal 14%-ga, kuid valimisealistest kodanikest toetab teda ainult 8%.

  • Meie teedel liigub autosid, mille turvapadi võib teatud tingimustel juhi või kõrvalistuja näo ees plahvatada. Autotööstuse ajaloo üks suuremaid skandaale ulatub ka Eestisse ja hõlmab siin kümneid tuhandeid autoomanikke.

Postimees kirjutab, et kui igal kevadel või sügisel räägib meedia lastepuudusel uksi sulgevatest põhikoolidest, siis see aasta tuleb teisiti: päris kinni ei panda ühtki põhikooli.

  • Muret teeb see, et kohalikes omavalitsuses on märgata korruptsiooni kasvu tendentsi.

Õhtuleht kirjutab sellest, et Soomes Kauhava Kortesjärvil läks laupäeval kaduma sõbra juurest rattaga koju sõitma hakanud kuueaastane Eestist pärit tüdruk. Paar tundi kestnud otsingute järel leiti ta maanteekraavist teadvusetult. Tüdrukul olid rasked peavigastused ja ratturikiiver puru. Politsei kardab, et toibudes ei mäleta ta juhtunust enam midagi.

  • Laevakaitsja Alvar Hunt kirjutab Indiast Puzhali vanglast, et tema inglastest kaaslasi külastasid vanglas Suurbritannia välisasjade nooremminister Hugo Swire ja saadik Indias Dominic Asquith. "Nende selge prioriteet oli põhjendamatult süüdistatud endiste sõjaväelaste vabastamine," kinnitab Alvar.

Äripäev kirjutab, et Börsifirmade juhtide tasudest ülevaate saamine on investorile tõsine pähkel, sest vastupidiselt kas või Soomes ja Rootsis levinud kombele, Eesti ettevõtted neid valdavalt ei avalikusta.

Millest räägib välismaa meedia:

Algab jalgpalli EM
Täna kohtuvad jalgpalliväljakul kell 21.35 Prantsusmaa ja Rumeenia.
BBC News vahendab, et Prantsusmaa president François Hollande hoiatas katsete eest segada jalgpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri korraldamist streikidega. Prantsusmaal on juba pikka aega toimunud protestiaktsioonid peamiselt tööseaduse muutmise vastu ning raudteestreik võib mõjutada reedel toimuvat EM-i avamängu.

Millist ilma on oodata nädalavahetusel:


Pühapäeval on 13..18°C
Oodata on vahelduva pilvisusega ilma. Enamasti Ida-Eestis sajab hoovihma. Puhub loodetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul nõrgeneb ja pöördub läände.
Täna pilvisus tiheneb. Mitmel pool sajab vihma, sadu võib olla tugevam õhtupoolikul Edela-Eestis. Tuul pöördub päeva jooksul läänekaarest itta ja kirdesse 3-10 m/s, õhtuks tugevneb Liivi lahel ja Saaremaal iiliti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..16°C.

Homme on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vihma. Puhub kirde- ja põhjatuul 8-13, saartel ja rannikul puhanguti 18 m/s. Õhutemperatuur on 10..16°C.

Eile enim loetud lood: