Hommikul kell 6.55 tervitavad saates "Kohv+" vaatajaid saatejuhid Jelena Solomina ja Dmitri Pastuhhov.

Esimeses "Kohv+" saates arutlevad sotsioloog Juhan Kivirähk ja saatejuhid teemadel, mis on Eesti meedias praegu aktuaalseted. Kirjanik P. I. Filimonov tutvustab aga oma värsket raamatut ning Eesti Toiduainetetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp teeb ülevaate Eesti toidu kuust. Saates tehakse ka otselülitus Narva. Hommikusaates on loomulikult veel teisigi teemasid.

Saates "Kohv+" on eetris ka uudised ning ilmateade.

Kell 19.00 jõuab ekraanile "Sinu õhtu" Anna Sapronenko ja Andrei Titovi juhtimisel, mis on mõnus lõõgastus tööpäeva lõpetuseks. Esimeses saates jagavad hommikusaate "Kohv+" saatejuhid muljeid oma esimesest eetripäevast. Psühholoog Roman Timofejev räägib aga lähemalt sellest, miks inimesed üldse psühholoogi abi vajavad ja kuidas leida õige spetsialist.

Rubriigis "Isad ja lapsed" jagavad Mark Vegas ja tema tütar Ponimaal kogutud muljeid. Kirjanik Ljudmila Ulitskaja räägib vene keele keerukusest. Muusikalist pala pakub ansambel Ольгаклешь, kes kannab ette oma repertuaari kaks säravaimat laulu.

Kell 20.30 kutsub saatejuht Marija Vie nautima värsket reisisaadet "Reisid Marija Viega".

Režissöör-dokumentalist Marija Vie pühendab oma esimese Eestit tutvustava reisisaate Ida-Virumaale. Ta külastab Kiviõli ekstreemturismi keskust ning paneb end proovile Kohtla-Järve kaevanduses. Samuti tutvustab ta lähemalt ka maalilist Narva linna.

Ka venekeelset "Aktuaalset kaamerat" saab alates homsest näha ETV+ eetris. Uudistesaade on eetris kell 18.00 (lühisaade) ja 20.00 (põhisaade).

Lisaks pakub ETV+ vaatamiseks filme, seriaale, kultuuriteateid ja muud põnevat.

Kõik ETV+ saated on tõlgitud eesti keelde - enamik neist on nähtavad tõlkesubtiitritega, hommiku- ja õhtusaadet saab vaadata sünkroontõlkega. Selleks on vaja valida õige subtiitri- või helikanal.