Kulutulena levivas klipis tõttab üks lahke autojuht teed ületavale kahe karguga prouale appi, ent paraku unustas mees oma autole käsipiduri peale panna ning heateost sai kibekiirelt õnnetus.

Kuressaares elav Aino-Edda Krumm, kes tähistas nädala eest oma 87. sünnipäeva, tutvus alles hiljuti hittvideoga. Vaadates suurt tähelepanu pälvinud videot, tõdes Aino-Edda, et kukkumise põhjustas tema enda piiratud liikumisvõime.

Kunagise kukkumise tõttu on Aino-Eddal kanntada saanud puus ning tänaval tuleb tal liikuda kahe karguga. "Ma olen orienteeritud edasiliikumisele. Ümber kukkusingi selle pärast, et oleks pidanud korra sammu tagasi astuma. Aga inimene tahtis ju vaid head ja tema ei ole milleski süüdi," ütles ta Saarte Häälele.

"Liikumine on mu jaoks küll äärmiselt vaevarikas, aga proovin ikka omal jalal veel nii palju toimetada, kui vähegi jaksu on," sõnas proua.

Praeguseks on video omandanud USA kompanii Jukin Media, mille ärimudel on videosalvestiste eraomandist väljaostmine ja edasimüük oma toodetena. Kui palju video autor Margus Vaher hittvideoga teenis, mees ei reetnud.

Loe lähemalt Saarte Häälest!

Videos nähtud inimesed jäid õnneks ellu, kuid tegemist oli siiski nii absurdse juhtumiga, et video leidis oma tee ka välismeediasse. Briti hiigelväljaanne Daily Mail läkitas selle oma Facebooki lehele ja tänu sellele on video jõudnud juba enam kui kahe miljoni silmapaarini.