Kokkupõrge oli niivõrd tugev, et auto registrinumber tuli küljest ning auto esiosa sai kahjustusi.

Kohale tulnud Munitsipaalpolitsei Ameti (mupo) patrullmeeskond tegi kiibi kontrollimisel kindlaks koera omaniku ning kutsus ta sündmuskohale. Husky peremees oli juhtunust niivõrd šokeeritud, et patrullmeeskond oli sunnitud kohale kutsuma kiirabi.

"Selgus, et tegemist oli hinnalise tõukoeraga, kes oli end jalutuskäigu ajal rihma otsast lahti tõmmanud ning peremehe juurest plehku pannud," rääkis mupo patrulliosakonna vaneminspektor Aleksandr Kukk.

"Käes on koerte jooksuaeg ning teie lemmikutel on kevad südames. See ei tohiks koeraomanikele uudiseks olla, et kevadisel jooksuajal ei pruugi muidu nii kuulekas lemmik peremehe käskudele alluda ning sel perioodil tuleks koeraga jalutades või teda õue lastes olla eriti ettevaatlik. Samuti on tähtis, et lemmikloom oleks kiibistatud. See aitab jooksu läinud koera või kassi leidmisel tema peremeest sellest teavitada. Loodetavasti on positiivseid leide, nagu paari päeva tagune, viis aastat kadunud olnud koera taasleidmine, rohkem kui kurva lõpuga juhtumeid."