Postimehe peatoimetaja Merit Kopli sõnul on tegemist reklaamprojekti sarjaga, kus eri riikide saatkondadele antakse võimalus tutvustada enda maad. "Toimetusel pole selle üllitisega mingit pistmist," kinnitas Kopli Delfile, et toimetuse töötajad pole reklaamlehe valmimisele mingil moel kaasa aidanud ning ei olnud ka vahelehe sisuga enne kursis.

Postimehe vahel olnud erilehel ei ole aga mingit märgistust, et tegemist on reklaamprojektiga. "Möönan seda, et kui lugejale jääb arusaamatuks, et tegemist on toimetusevälise ettevõtmisega, siis kindlasti püüame järgmine kord seda paremini märgistada," tunnistas Kopli, et ajaleht eeldas, et kuna erilehel ei ole kuskil nimetatud Postmeest ja saatkond on lehe küljendamisel kasutanud teisi stiile kui põhileht kasutab, siis saab lugeja aru, et tegemist on makstud projektiga. "Tõenäoliselt oleks pidanud reklaamitoimetus parmini ja selgemini märgistama et tegemist on reklaamiprojektiga," lausus ta.

"Iseenesest leian, et tavaliselt on need erinevaid maid tutvustavad vahelehed sisuliselt väga huvitavad ning ei osanud arvata, et seekord probleemi tekib," ütles Kopli.

Hiina rahvavabariigi ja Eesti vabariigi diplomaatiliste suhete 20ndat aastapäeva tähistavast erilehest võib lugeda, et Hiina peab kalliks oma kauakestvat ja sügavat sõprust Kesk- ja Ida-Euroopa maadega, keda peetakse usaldusväärseteks sõpradeks ja peamisteks koostööpartneriteks. 

Lendavate tuvidega illustreeritud artiklis kirjutab Hiina riiginõunik Dai Bingguo, et Hiina jääb kindlaks rahumeelsele arengule. 

Artiklist "Tiibet: 60 aastat pärast rahumeelset vabastamist" võib lugeda järgmist: "Viimase 50 aasta jooksul on Tiibeti kõikide etniliste rühmituste vabastatud liikmed tänu rahva keskvalitsuse hoolitsusele ja kogu rahvast hõlmavale abile rahva saatuse kujundajatena entusiastlikult osalenud uue ühiskonna rajamise kõikehõlmavas protsessis, luues endale uue elu ning teinud oma pühendunud tööga imesid, mida pole Tiibeti ajaloos kunagi varem toimunud.

Tiibeti sotsiaalne süsteem on hüppeliselt edasi arenenud, moderniseerimine on kiiresti edenenud, Tiibeti ühiskond on läbi teinud murrangulised ajaloolised muutused ning inimõiguste vallas on saavutatud märkimisväärseid edusamme, mis on pälvinud ülemaailmset tähelepanu."

Artikkel lõppeb järgmise lõiguga: "Tiibeti sotsiaalne ja majanduslik areng saavutab nüüd uusi kõrgusi. Tänapäevases Tiibetis elavad inimesed muretult ning ühiskond sammub jõudsalt veelgi kaugemate eesmärkide saavutamise poole."