"See näitab täielikku ükskõiksust valijate muredesse. Näiteks pensionäridesse, kelle pension nüüd eurodes eriti viletsana, nii umbes 270 eurot välja paistab," ütles Lenk Delfile.

"Muidugi on seda kerge põhjendada majanduskriisiga, mis Ansipi valitsust "ootamatult" tabas, eks seepärast ole ka uute lubaduste puhul lisatud, et kui eelarve lubab. Aga niisugustel lubadustel pole ju mõtet," arvas Lenk.

"Kui on raha, oskab igaüks seda kasutada, kuhu heaks arvab. Katsu aga elu edasi viia, kui raha napib. Nagu öeldakse, kõik oleneb poliitilisest tahtest. Kui tahet pole, siis ei täideta ka lubadusi. Kuigi võiks ju!"

Tallinnas on kõik lubadused täidetud

Lengi sõnul on Tallinnas, kus Keskerakond on võimul, kõik lubadused täidetud ja isegi kuhjaga. "Naerdakse küll, et näe teie sotsiaalsed töökohad, aga eile panid sajad töötud ennast kirja just sotsiaalsete töökohtade saamiseks," märkis Lenk.

Mis puutub Keskerakonda ja tema eelmiste valimiste lubadustesse riiklikul tasandil, ütles Lenk, et tänase parlamendikultuuri juures, kus opositsioonile pole jäätud mingitki hääleõigust, on lausa võimatu mingitki lubadust ellu viia. "Ehk ainult seda, et me tunneme teile töötud ja pensionärid kaasa."