„Linnas korraldati peaaegu 100 talgut ning kokku koguti üle 500 tonni jäätmeid. Ohtlike jäätmete kogumisringiga koguti eraldi lisaks ligi 16 000 kg ohtlikke jäätmeid, nagu vanad ravimid, värvid, õlid, elektroonika jms. Isegi heitlikud ilmad ei mõjutanud tublide tallinlaste töötulemusi ja linn on Tallinna päevaks meie ühiste pingutustega läikima löödud“, märkis abilinnapea.

„Hea meel on tõdeda, et Tallinna kodanikuühendused, korteriühistud ja erinevad asutused toetavad aktiivselt heakorrakuud oma tegevuste ja algatustega,“ ütles abilinnapea Arvo Sarapuu. Mida rohkem inimesi kaasame, seda keskkonnateadlikumad on inimesed ja seda väiksem on tõenäosus, et tekib uusi ebaseaduslikke prügilaid, mida oleks vaja järjepidevalt koristada, sõnas abilinnapea.

Kommunaalameti eestvedamisel puhastati tänavaid, ohutussaari ja teemaid ning pesti ühissõidukite peatustes paiknevaid prügikaste ja pinke. Transpordiameti eestvedamisel korrastati ja uuendati ühistranspordi ootepaviljone. Keskkonnaameti ja linnaosavalitsuste eestvedamisel istutati linnaruumi hulgaliselt kevadlilli.