"Webmedia Groupil on Harry Lahteinaga tööettevõtuleping seoses e-lahenduste ekspordiprojektiga Gruusia suunal," kinnitas Webmedia Groupi juhatuse esimees Priit Alamäe BNS-ile.

Lahtein on Alamäe sõnul asjurina Gruusias Eesti riiki teenides loonud väga hea kontaktivõrgustiku ning mõistab suurepäraselt sealse ühiskonna toimimist. "Meil on hea meel, et Harry on nõustunud pärast avalikust sektorist lahkumist oma kogemused nüüd Eesti e-lahenduste ekspordivankri ette rakendama," ütles Alamäe.

Eesti kinkis mullu Gruusiale Webmedia loodud riigirahanduse juhtimise tarkvara, mis automatiseerib riigis eelarve ettevalmistamise, eelarve täitmise ja riigikassa tegevustega seotud protsessid.

Tänavu augustis rahuldas välisministeerium Valgevenes asjurina töötanud Harry Lahteina lahkumisavalduse, mille viimane esitas Eesti meediaväljannetele saadetud anonüümkirja pärast, kus teda süüdistati seksuaalse alatooniga pealtükkivas käitumises.

Lahtein asus Eesti asjurina Minskis Eesti saatkonnas tööle möödunud aasta 10. augustil. Enne seda oli ta alates 2006. aasta juulist Eesti asjur Thbilisis.