Kaja Kallase sõnul on Harjumaa organisatsioon kiiresti kasvanud ja ta peab oluliseks uute liikmete aktiivset kaasamist erakonna tegemistesse.

"Pean tähtsaks erakonna positiivse kuvandi taasloomist ja koostööd erinevate piirkondade vahel. Mitte vähem tähtis ei ole tugevate kohapealsete organisatsioonide säilitamine ning arendamist vajavate piirkondade tugevdamine. Eesmärgiks on olla 2013. aasta kohalike omavalitsuse volikogude valimistel erakonna valimisnimekirjaga esindatud kõikides Harjumaa omavalitsustes," selgitas Kallas.

Erakonna Harjumaa maakondlik organisatsioon moodustati 14. juunil 1997. aastal. Harjumaa maakondliku juhatuse esimees valitakse kaheks aastaks. Varasemalt on juhatuse esimehe rolli täitnud Rein Miller (1997-1999), Ralf Amos (1999-2001), Leino Mägi (2001-2011) ja Lilian Saage (2011-2013). Maakondliku organisatsiooni juhatusse kuuluvad Harju- ja Raplamaalt valitud Riigikogu liikmed ja Harjumaa piirkondlike organisatsioonide esindajad. Reformierakonnal on Harjumaal kokku 1275 liiget.

Harjumaal on kaheksa reformierakondlasest omavalitsusjuhti: linnapeadest Enno Fels Keilas; vallavanematest Andrus Umboja Jõelähtmel, Vello Jõgisoo Kosel, Aare Ets Raasikul ja Mart Võrklaev Raes; volikogu esimeestest Andra Perv Kiilis, Andres Paomees Kuusalus ja Kaido Kirsip Raasikul. Lisaks on reformierakondlasest maavanem Ülle Rajasalu ja Harjumaa Omavalitsuste Liidu esimees Vello Jõgisoo.