"Ükskõik, kes juhtis ETVd või hiljem ERRi, oli Aarnel selle kohta oma arvamus. Ta oli kriitiline inimeste suhtes, kes televaldkonna ei tundunud ja tulid oma teadmistega väljastpoolt. Samas võitles ta igas olukorras omade, ETV uudistetoimetuse töötajate eest. Aarne rohkem kui kolmekümneaastane kogemus uudistetoimetusest ja poliitikasaadetest annab talle erilise koha Eesti teleajaloos.

Kogenud kolleegina oskas ta kõigile uutele tulijatele kasulikku nõu anda. See polnud omakasupüüdlik ja kunagi ei pidanud sa tundma, et oled ise kuidagi vähemväärtuslik. Aarne pühendus sama energiaga uute toimetajate valikusse ja koolitamisse kui välispoliitiliste saadete ettevalmistamisse. Tema enda karjäär polnud üle teiste minemine. Ta teadis oma väärtust ja oskas seda eetris parimal moel välja näidata.
Mäletan hetki, kus ta aitas kaasa sellele, et lähemad sõbrad oleksid tugevad ja saaksid oma nõrkustest üle. Tema peale sai loota ka kõige raskemates olukordades ja ta andis õiglast tagasisidet siis, kui muutused organisatsioonis tundusid liiga kiired. Aarne saatekülaliseks olemine polnud lihtsamate killast. Ta oli piisavalt terav, kuid samas õiglane kõigi saatekülaliste suhtes. Tema viimane saade oli eetris veel selle nädala alguses, kui ta juhtis "Vabariigi kodanikke". See oli saade, mille külalisteks pidid oleme eelkõige kodanikud, kes erakonna siseselt kokkulepitud sõnumeid ei edastanud.

Aarnet ei paelunud turvalised formaadid nagu "Foorum" või viimastel aastatel "Aktuaalse Kaamera" uudisteankru positsioon. Ta oli seda näinud ja kõige sellega korduvalt väga hästi hakkama saanud. "Aktuaalse Kaamera" nimega jääb ta igaveseks seotuks ja on selle tugeva kaubamärgi kirkaim täht. Aarne lahkumisega jääb väga sügav auk ETV poliitikasaadete toimetusse.

Mul on kahju, et Aarnel jäi tegemata oma "HARDtalk". See on Briti legendaarne jutusaade, mis on eetris olnud alates 1997. aastast. Aarnele meeldisid teravad intervjuud, kus tema vastas istusid poliitikud või ühiskonnategelased. Aeg selleks polnud viis aastat tagasi veel küps, mõtted veel liiga paika settinud. Aarne oleks väärinud seda saadet täna, oma karjääri tipus."