Rummi kinnitusel esitas ta lahkumisavalduse Sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna juhatusele juba paar nädalar tagasi. "See oli nii sisutu ja mõttetu tegevus, mis seal tehti," rääkis Rumm Delfile.

"Kahjuks on need koosolekud toimunud kaks korda täpselt sel ajal, kui ma olen olnud Eestist ära. Ma ei ole saanud kummalgi koosolekul osaleda, aga olles tutvunud ettevalmistamisega ja koosoleku tulemustega, ei ole mul küll vähimatki tunnet, et seal oleks mõistlik osaleda," märkis riigikogulane.

Tallinna meedianõukogu eesmärk on aidata kaasa linnaelanike paremale meediaalasele informeeritusele ja tagada linnakodanike huvides linnameedia areng.

Tallinna meedianõukogusse kuuluvad Tallinna linnapea Edgar Savisaar, abilinnapead Yana Toom ja Deniss Boroditš, linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, linnavolikogu liige Maimu Berg, linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni esindajad Rein Ruutsoo, Mailis Reps, Jüri Trei, linnavolikogu sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni esindaja Marika Tuus, linnavolikogu keskkonnakomisjoni esindaja Toomas Lepp, linnavolikogu linnamajanduskomisjoni esindaja Raimond Kaljulaid, linnavolikogu rahanduskomisjoni esindajad Hagi Šein, Marianne Mikko ja linnavolikogu õiguskomisjoni esindaja Ester Šank.