Nimelt leiab portaalis decivitate.ee Vooglaiu kirjutatud artiklis ja eile riigikogus esinenud Sibula ettekande stenogrammis samas sõnastuses näiteks alljärgneva lõigu.

"Lastekaitseseaduse eelnõu keelab küll pornograafilise sisuga materjalide levitamise laste seas, kuid samal ajal ei ütle sõnagi mitmesuguse muu info levitamise kohta, mis samuti kahjustab laste füüsilist või vaimset tervist või nende kehalist, intellektuaalset või moraalset arengut."

Samuti nimetavad mõlemad mehed aborti "sündimata laste tapmiseks" samas sõnastuses.

Kas Varro Vooglaid on IRLi astumas, kui ta juba IRLi kõnekirjutajana tegutseb või pole üks meestest lihtsalt korrektselt viitamisest kuulnud?

Varro Vooglaid kinnitas Delfile, et ei plaani ühegi erakonnaga liituda.

"Priit Sibulat pean oma sõbraks, kellega suhtlen sageli ja kellega jagan ka oma mõtteid," selgitas Vooglaid kokkusattumust. "Selle vastu, kui Priit kasutab osaliselt minu poolt formuleeritud tekste, ei ole mul mitte midagi — vastupidi, mul on hea meel, kui saan abiks olla."

Sibul tunnistas, et tõenäoliselt oleks korrektne olnud kõnes ka Vooglaiu tekstile viidata. Sibul ütles, et päris ilma loata ta kellegi materjale kasutamiseks ei võta ja ka selle sõnavõtu puhul oli ta Vooglaiult eelnevalt nõusolekut küsinud.