Ta rääkis ETV hommikuprogrammis "Terevisioon", et selle nädala otsuste baasil haigekassa eelarve ei muutu ja see tähendab seda, et süsteemi sees olevad asutused, eriti haiglad, peavad oma eelarvepoliitika umbes kümneks kuuks ringi vaatama, vahendab ERR Uudised.

"Mina loodan väga, et kui inimesed on motiveeritud tervishoiusüsteemis töötama, ja ma väga loodan, et me selle kokkuleppega seda ka saavutame, siis see süsteem lubab vähemalt samal tasemel arstiabi ka järgmisel aastal. See on ka selle leppe loogika," avaldas Sule lootust.

Sule arvates on meedikute streigi positiivne mõju on selles, et need inimesed, kes tervishoiusüsteemis olulisi otsuseid langetavad, saavad teineteisest nüüd paremini aru. "Kui enne streiki vastastikune lugupidamine ja mõistmine oli raske tekkima, siis ma julgen küll arvata, et sellel nädalal on olukord oluliselt muutunud ja see on kindlasti väga positiivne, sest otsused, mida tervishoius peab langetama, on alati väga ressursimahukad, aga ressursid on alati piiratud ja otsused on keerulised."