Ida-Tallinna keskhaigla juht Ralf Allikvee kinnitas saatele "Aktuaalne kaamera. Nädal", et on homme hommikul mõtetes oma töötajatega, vahendab ERR Uudised.

"Igal intensiivsusel, nii nagu igal püksikummil on üks piir, kus ta lihtsalt katkeb. Ja tõenäoliselt me oleme sellele väga lähedal. Meie poliitikud peaks tegema endale selgeks ühe asja, me oleme jõudnud oma ravijuhtudes optimaalse arvuni, seda enam kasvatada võimalik ei ole. Piltlikult öeldes, meie ravijuht on nii nagu üks tõsise omaaegse vangilaagri vang, tal on kont ja nahk," selgitas Allikvee.

Allikvee võrdles streiki sõjaga ning tõdes, et kui oleks tahetud normaalselt läbi rääkida, siis oleks probleemide lahendusteni tunduvalt varem jõutud.

"See, mis hakkab tulema, see on sõda, tsiviilsõda. Ja kurb on see, et ei ole siiski leitud lahendusi, sest tegelikult need küsimused, palgalised, on paljuski üles blufitud. Kui oleks suhteliselt normaalselt tahtmist olnud läbi rääkida, me oleks tõenäoliselt palju varem jõudnud nende lahendusteni ja riik, kui ta oleks natukene inimlikumalt suhtunud teise inimesse, oleks võitnud tunduvalt rohkem, kui praeguses olukorras asi hakkab olema," rääkis Allikvee.