„Ega „Tujurikkuja“ peabki piiri peal kõndima. Samas hiilgavate ideede poolest on olnud ka paremaid aastaid,“ iseloomustas Šein Delfile aasta viimast teleõhtut.

„Asi on suuresti vaataja silmades. Ma ei usu, et selle Estonia asjaga päris üle piiri oleks mindud, kuid küllap on inimesi, kes seda nii võivad tajuda. Ma ei ütleks, et seda poleks pidanud seal saates olema,“ lisas ta.

Šeini hinnangul oli natuke liiast kogu programmi läbinud ülemäärane tähelepanu Edgar Savisaarele.

„See on hõlpsasti kasutatav teema, tegemist on värvika karakteriga ja tõsise vastuoluga Eesti poliitikas, seda annab ekspluateerida küll. Samas mulle tundub, et vahel läheb mõõdutunne Savisaare puhul kaduma. Küsimus on mõõdutundes ja mahus,“ lisas ta.

„Ma ei ole Savisaare sõber ega seltsimees, kuid mulle tundub, et tema käsitlemine Eesti peavoolumeedias on mõneti ühekülgne. Temaga seoses pingutatakse üle, liiga sageli lööb tema suhtes põhjendamatult läbi selline alateadlik negatiivne hoiak. Mitte, et üldse põhjust ei oleks selleks, kuid vahel ületatakse teatav eetiline piir,“ rääkis Šein.

Vana-aastaõhtul eetris olnud huumorisaade „Tujurikkuja“ parodeeris Lennusadamas toimvuat Titanicu näitust tuues parelleele Estonia hukuga ning paljude hinnangul oli see nali ebasünnis.

Edgar Savisaare ja Tallinna keskerakondliku linnavõimu ettevõtmiste arvel tehti nalja nii „Tujurikkujas“ kui ka „Edekabelis“.