Gräzin päris Tallinna linnapealt aru parlamendis toimunud riiklikult tähtsa küsimuse "Hinnatõusu mõju Eesti inimeste toimetulekule" arutelul. Ta palus Savisaarel täpsustada rahavajadust nii sularaha kui ka arvete kinnimaksmise osas.

"Eestis leiab aset teatav hinnatõus, kuidas see mõjutab teie rahavajadust, mida te peate küsima Moskvast? Kas summad lähevad suuremaks või vähemaks? Ma siin ühendaksin ühte kategooriasse nii sularaha kui ka selle, mis makstakse kinni arvetega?" uuris Gräzin.

Savisaar ütles seepeale, et Gräzin ise teab ilmselt Moskvast raha küsimisest temast rohkem. "Ma arvan niimoodi, et Moskvast raha küsimisega olete teie kindlasti paremini kursis kui mina. Nii et kui mul avaneb võimalus siit saalist teile küsimusi esitada, siis ma kindlasti teen seda," vastas ta.

Tallinna linnapea palus mullu Venemaa raudtee juhilt Vladimir Jakuninilt toetust Lasnamäe kiriku ehitamiseks ja Jakunin otsustas anda 1,5 miljonit eurot. Samas on kaitsepolitsei väitnud, et Savisaar küsis Jakuninilt kolme miljonit eurot ka oma erakonna toetuseks ning Vene raudteejuht oligi nõus veel 1,5 miljonit leidma, kuid kapo sekkumise tõttu seda raha üle ei antud.