"Juhul, kui meedia küsib, siis meediale tuleb vastata. Kui press tunneb selle vastu huvi, te esitate talle otsese küsimuse, siis ma arvan, et oleks targem, kui ta sellele vastaks," ütles Gräzin Delfile.

"Teine asi on see, et see, mis toimub ööklubides on minule täiesti arusaamatu ja võõras. Mul on pole õrna aimugi, millist sõnavara seal kasutatakse, millest seal räägitakse, millest tekivad probleemid," lisas riigikogulane.

Gräzini sõnul on ööklubis toimuv Ojulandi isiklik asi. "Ööklubi ei ole küll selline koht, kus inimene tajub end parlamendisaadikuna."

Eesti Ekspress kirjutas märtsi lõpus, et ööklubis Venus Tartu Rocki korvpallimeeskonna Nigeeria päritolu mängija Callistus Eziukwuga tantsinud tartlanna väidab, et Euroopa Parlamendi liige Kristiina Ojuland solvas teda ja tema tantsupartnerit rassistliku märkusega, öeldes naisele „kas sul vastik ei ole neegriga ameleda?“.

Ojuland on solvangut meedias eitanud, kuid täpsemate selgituste saamiseks ei ole teda võimalik olnud kätte saada. Viimases ajakirjas Basket ütles Eziukwu temaga tehtud intervjuus, et europarlamendi saadik Kristiina Ojuland ütles tema aadressil rassistliku märkuse.

Gräzini arvates ei ole Ezikwu selles olukorras käitunud härrasmehena. "Selle asemel, et nagu mees asi ära klaarida või naisterahva mistahes ütlemine ära unustada, ta lihtsalt istub ja ussitab," ütles Gräzin.

"Korvpallur vastutab selle eest, mis ta ütleb. Juhul, kui ta valetas, siis on halb, kui ta tõtt rääkis, siis ma ei tea... Praegu on meil käes 50 protsenti stoorist," lõpetas Gräzin.