"Ma arvan, et Mart Laar on IRL-ile hea linnapeakandidaat, parem kui mõni ettearvamatu apoliitiline kandidaat, keda nad pikalt otsisid," ütles Simson. Tema sõnul räägib Laari kasuks ka kahenädalane Tallinna linnavolikogu esimeheks olemise kogemus.

Samas arvab Simson, et Laar ei keskendu praegu Tallinna küsimustele ja ei pühendu linnapeakandidaadiks olemisele. "Tema põhivõitlus näib hoopis olevat vastandumine Siim Kallasega ja tema ambitsioonid on pigem eurovoliniku kandidaadi nimetamisel. Kui ta tegeleb nii intensiivselt euroteemadega siis Tallinna jaoks tal väga mahti ei jätku."

Mart Laar ise on kategooriliselt eitanud oma huvi eurovoliniku koha vastu.

Igor Gräzin ei usu, et Laar eurovoliniku kohta sihib, tema sõnul soovib Keskerakond lihtsalt koalitsioonis tüli üles kiskuda. "Laari praegune poliitiline tegevus on selgelt olnud niisugune, et see ei viita tema huvidele Euroopa voliniku kohale. Euroopa voliniku koht on Eesti seisukohalt praegu niivõrd ebaoluline, et ma ei usu, et Laar, kes on praegu tegemas oma kolmandat või neljandat poliitilist tagasitulekut, oleks valmis ennast kuskile nurga taha matma."

Gräzini sõnul pole tal Laari kohta ühtegi halba sõna öelda, samas möönab ta et linnajuhtimise stiil jääks ikkagi samaks. "Isamaa on linnavalitsuses ka enne olnud ja on hakkama saanud ja küllap saab ka tulevikus, aga mul on selline tunne et me peame sellest suletud ringist Tallinnas välja pääsema, kus segatakse kogu aeg ühtesid ja samu poliitilisi kaarte." Nimetatud poliitiliste kaartide all peab Gräzin silmas kõike halba ning skandaalset, mis linnajuhtimisega on seni kaasas käinud.

Laari kandidatuur Tallinna linnapea kohale selgub homme.