ERR vahendab, et seekordne reitinguküsitlus toimus novembrikuu sellel nädalal, mil riigikogu eest toimus ränderaamistiku vastane meeleavaldus, kus europarlamendisaadik Indrek Tarand jalge alla talluti. See konflikt andis tooni tervele küsitlusele - EKRE reiting võrreldes novembriga tõusis kolm protsendipalli. Samas kasvas ka nende inimeste osakaal, kes mitte mingil juhul erakonna poolt ei hääletaks - seda 38 protsendilt 48-le. Seevastu sotside reiting kasvas ühe palli võrra, kuid nende inimeste osakaal, kes erakonda mitte mingil juhul ei valiks, kasvas 16 protsendilt 20-le.
Reformierakonna reiting on oktoobrist alates languses, alates augustist on kõige populaarsem partei olnud Keskerakond, mille reiting on 10 protsenti kõrgem kui Reformierakonnal.

Eesti 200 sisenes parteina novembris, saades kohe 8-protsendise toetuse, mis detsembris on ühe palli võrra langenud. Valimiskünnise täidab napilt Isamaa.

Rohelised ning Vabaerakond jäävad alla künnise, uued tulijad Elurikkuse erakond ning Rahva Tahe ei leia valijatelt toetust.