Seoses Elering AS kõrgepingekaabli paigaldustöödega suletakse alates esmaspäevast, 25. maist kuni 31. augustini liiklus Narva maanteel. Maa-aluse kõrgepingekaabli paigaldustööde esimeses etapis, 25. maist kuni 1. juunini suletakse Narva maanteel linnast väljuval suunal liiklus Laikmaa tänavast kuni Pronksi tänavani. Laikmaa tänavalt suletakse parempööre Narva maanteele.

Alates 1. juunist pikeneb Narva mnt suletav lõik kuni Petrooleumi tänava ristmikuni, st, et alates 1. juunist kuni 31. augustini võimaldatakse Laikmaa tänava ja Petrooleumi tänava vahelisel Narva maantee lõigul mõlemasuunaline läbipääs vaid ühistranspordile.

Ümbersõit linna siseneval suunal on võimalik Tuukri tänava ja Ahtri tänava kaudu või Laagna tee ja Gonsiori kaudu. kaudu või Peterburi tee ja Tartu mnt kaudu. Linnast väljuval suunal saab lisaks eelnimetatud marsruutidele sõita ka Raua ja Vilmsi tänavate kaudu. Ajutised eelsuunaviidad on paigaldatud linna suubuvatele tänavatele.

Narva maanteega ristuvatel suundadel jäävad ristmikud liiklusele avatuks. Samuti tagatakse sulgemispiirkonnas kohalikud ligipääsud. Ühistranspordi peatused ja marsruudid ei muutu. Kuna tööde tehnoloogia on keeruline, võib ette tulla liikluskorralduse muudatusi, millest informeeritakse täiendavalt.

Alates 1. juunist kuni augusti lõpuni suunatakse seoses Majaka tänava täieliku sulgemisega bussliin nr 42 ümbersõidule Tartu maantee ja Peterburi tee kaudu. Seoses sellega muutub ka bussiliinide 50 ja 58 peatuse Pae asukoht. Ajutiselt viiakse peatus üle Pae tänavale bussiliinide 7 ja 13 peatusesse Pae.

Alates 25. juunist kuni 25. augustini toimub Viru bussiterminali remont, mistõttu busside algpeatused viiakse ajutiselt Hobujaama ja Laikmaa tänavaile.

Juulikuus on kavandatud Viru ringi trammipöörangute vahetus, mistõttu sellel ajal trammiliiklust ei toimu. Trammi asendusbussi nr 42 marsruuti pikendatakse Koplini.

Alates 25. juunist kuni 31. augustini suletakse seoses teeremondiga osaliselt liiklus Tammsaare teel lõigul Järvevana teest kuni Tondi tänavani. 25. juunist kuni 20. juulini on suletud Mustamäe suunaline sõidutee ja 20. juulist kuni 30. augustini Järvevana tee suunaline sõidutee. Avatuks jääb mõlemas suunas üks sõidurada.

Alates 1. juulist kuni 31. augustini suletakse seoses rekonstrueerimistöödega Valdeku tänav. Ümbersõit korraldatakse piirkonna tänavate kaudu. Elanike ja asutuste juurdepääs tagatakse.

Alates 1. juulist kuni 31. augustini suletakse liikluseks Lastekodu tänav, kus tehakse kapitaalremonti. Elanike ja asutuste juurdepääs tagatakse.

Kuni 24. maini käivad veekollektori paigaldustööd Vabaduse puiesteel. Tööde piirkonnas on kummaski suunas liiklusele avatud sõidurada ühistranspordile. Muu liiklus on suunatud ümbersõidule kõrvaltänavate kaudu. Rekonstrueerimistööde tõttu on suletud on ka Hiiu tänav.

Ehkki algselt oli kavas sulgeda ka Weizenbergi tänav Narva mnt ja Poska tänava vahelisel lõigul juba esmaspäevast, ei tehta seda siiski enne juulit, siis jääb ta suletuks 31. augustini.

Liiklejail palutakse hoolikalt juhinduda ajutistest liikluskorraldusvahenditest!