"Gonsiori tänaval on liiklusele avatud Kivisilla – Raua lõik. Pronksi tänavalt saab nüüd sooritada parempöörde Raua tänavale, mis Gonsiori tänava avatud lõigu kaudu lubab liikuda Kivisilla tänavale ja edasi Tartu maanteele või Liivalaia tänavale," ütles Svet täna Delfile.

Sarnaselt toimib liikluslahendus ka vastupidises suunas: tulles Kivisilla tänavalt saab läbida Gonsiori lõigu ning suunduda Raua ja Pronksi tänava kaudu Narva maanteele.

Pronksi-Gonsiori ristmikul veel ehitustöö jätkub, liiklejatele on mõlemas suunas samuti avatud üks sõidurada. Maneeži piirkonnas kestab samuti sõidu- ja kõnniteede rekonstrueerimine. Gonsiori tänav avatakse terves ulatuses liiklusele novembris.

„Loodame siiski, et õppeaasta alguseks on Pronksi piirkonnas suuremad tööd Gonsiori tänava rekonstrueerimiseks lõpetatud, mis toob liiklejatele suurt leevendust. Seni loodame aga liiklejate mõistvale suhtumisele ning palume varuda kannatust ja järgida tähelepanelikult ajutiste liikluskorraldusvahendite nõudeid,“ ütles Svet.