"Hetkel on reisikorraldaja GoAdventure töötajad Hurgadas ja Sharm el Sheikhis kohapeal olukorda hindamas ja kontrollitud andmete põhjal on olukord kohapeal rahulik," ütles pressile saadetud teates GoAdventure tegevjuht Marina Moks.

Moksi sõnul on sel nädalal Egiptuse puhkusereisid jõus ja väljumised toimuvad plaanipäraselt.

"Lähtudes kohapealsete usaldusväärsete koostööpartnerite poolt edastatud infost, kuid samas arvesse võttes ka välisministeeriumi poolset hoiatust, tegeleb reisikorraldaja aktiivselt järgmiste reiside osas olukorra objektiivse hindamisega ning sellest sõltuvalt ka otsuse tegemisega, kas järgnevad reisid toimuvad või mitte," rääkis Moks. Edaspidi toimuvate või ärajäävate Egiptuse reiside kohta antakse infot jooksvalt.

GoAdventure on üks neljast suurest Eesti reisikorraldajast, mis loodi 2006. aastal. Põhiliselt pakutakse reisipakette Egiptusesse, Türgisse, Bulgaariasse, Araabia Ühendemiraatidesse ja Taisse.

Tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski sõnul on praegu enda reiside ärajätmisest teatanud reisikorraldajad TezTour OÜ ja Novatours OÜ.

Turetski avaldas lootust, et samale seisukohale jõuab ka reisikorraldaja GoAdventure OÜ. Vastasel juhul soovitab amet reisibüroodel lõpetada GoAdventure’i reiside vahendamise Egiptusesse, arvestades ministeeriumi ohuhinnangut ja soovitust vältida reisimist Egiptusesse.