Jäähokiväljakul terviseriket tabanud isikust teavitasid administraatorit treeningkaaslased. Juhtumile reageeris kolm jäähalli töötajat, kes alustasid koheselt esmaabiga ehk kaudse südamemassaažiga. Samaaegselt suheldi telefoni teel häirekeskusega ning esmaabiga jätkati kuni kiirabi saabumiseni, sõnas Glebova.

Glebova kinnitusel on Tondiraba spordikeskuse administratiivtöötajad vastavalt seadusandlusele koolitatud esmaabi andma juhuks, kui jäähalli teenuseid kasutatavate inimestega peaks õnnetus juhtuma. Spordikeskus on varustatud nõuetekohaste abivahenditega.

"Tondiraba spordikeskuse toimuvatel rahvarohkete spordi- ja kultuuriüritustel on lisaks alati kaasatud täiendavad abijõud, et osutada kohest esmaabi. Nii kaasatakse suurürituste tarbeks nii kiirabi kui ka meditsiinivõimekusega turvateenus.

Tondiraba spordikeskus võimaldab oma harjutusväljakutel vabade aegade olemasolul ja sportijate omal vastutusel läbi viia erinevaid treeninguid mitmetel spordialadel, sealhulgas jäähoki treeninguid. Treeningutel käivad isikud on tavaliselt suuremal või vähemal määral oma spordialaga eelnevalt kokku puutunud.

Spordikeskus tunneb sügavalt kaasa harrastussportlase lähedastele ja treeningkaaslastele."

Amatöörmängijate treening oli inimelu nõudnud ka eelmise aasta 3. novembril, kui veteranide treeningul kukkus kokku 55-aastane Sergei Orljankin ja mees suri südame seiskumise tagajärjel.