Hiljuti Trend24s toimetajana tööle asunud Galojan kirjutab portaalis, et tema lemmikosa sellest filmist olid Audrey Hepburni seljas ajatult stiilseks saanud riided.

Anna-Maria Galojan kirjutab, et praegugi on tal alles lapsepõlves saadud postkaart, kus Audrey Hepburnil on peas valge, lõua alt seotav kübar ja ees valged päikeseprillid.

“Mind köidab veel praegu, kui elegantselt istub ta oma lahtise auto roolis — see foto on tehtud filmi “Kuidas varastada miljonit?” võtetelt.”

„Kui vaadata tänapäeva filme, ei kohta me enam nii andekaid dialooge ega ka nii võrratuid kostüüme. Kuigi ma olin vaimustunud Keira Kneithley rohelisest kleidist filmis “Lepitus”, olin üllatunud, et see valiti kõigi aegade parimaks filmikleidiks. Audrey Hepburni filmides said peaaegu kõik kleidid, mantlid, kübarad ja kotid, mida ta kandis, klassikaks. Neid pole mõjutanud ei aeg ega uue trendid. Tema musta kleiti filmist “Hommikueine Tiffany juures” on maailmas jäljendanud miljonid naised,” kirjutab Galojan.

“Ärge unustage minu filmisoovitust “Kuidas varastada miljonit?”,” rõhutab endine poliitik.

Galojan juhtis 2007. aastal mittetulundusühingut Eesti Euroopa Liikumine. Esialgsetel andmetel on keegi tundmatu isik raisanud ligi miljoni krooni eest ühingu vara, korraldades ostuorgiaid juveelisalongis ning Armani ja Escada rõivapoes.