Res Publica pidu kohvikus Novell paistis silma sundimatu nooruslikult lõbusa olekuga, kuigi tulemused midagi rõõmustavat ei pakkunud.

Rahvaliidu koosistumine Park Hotelli keldribaaris oli igas mõttes vaoshoitud — eakam seltskond jälgis madalate kohvilaudade tagant tõsiste nägudega valimistulemusi ning klaase keegi kokku ei kõlistanud.

Sotsiaaldemokraadid kogunesid Tallinki hotelli ööklubisse, mille suitsust miljööd oli toodud leevendama sületäite kaupa partei vapililli — pikki teravate okastega roose. Meeleolu pigem pubilik kui klubilik, visati vargsi nalja ja oodati valimistulemusi.

Reformierakond pidutses Madissoni restoranis, kus pikk laud oli täis sülearvuteid ning nende ekraane pingsalt jälgivaid erakonna helgemaid päid. Meeleolu oli pinev, pidevalt kordus lausejupp — tegelikult läks meil päris hästi.

Isamaaliit oli vallutanud Stereo Lounge’i valged diivanid, et üsna vagural moel oodata rahva kohtuotsust.

Valimiste ülemkaalukal võitja Keskerakonna peol tulid juba uksel vastu tantsukingades ja säravates kleitides noored näitsikud ning õhtu edenedes sai Grand Hotel Tallinnas ka kõvasti jalga keerutada. Meeleolu vastavalt valimistulemustele pidulik ja ülev. Kõige uhkemalt olidki end üles löönud Keskerakonna peol osalevad neiud ja naised, alates nappidest korsettidest kuni maani lehvivate seelikuteni.