Eesti Vabariigi 95. aastapäeva paraad peetakse juba Tallinnas Vabaduse väljakul 24. veebruaril algusega kell 12, paraadi peaproov on 23. veebruaril Vabaduse väljakul kell üheksa õhtul.

Paraadil osaleb ligi 1100 kaitseväelast, kaitseliitlast ja sisekaitseakadeemia kadetti - 23 lippu, 6 kompaniid, 4 patareid, 7 rühma ja kaks orkestrit.

Relvastusest ja tehnikast saab paraadil lisaks käsitulirelvadele näha veel 155 ja 122 millimeetriseid haubitsaid, õhutõrjeraketikomplekse Mistral, õhutõrjekahureid ZU-23-2, tankitõrjeraketikomplekse Milan ja Mapats, 120 ja 81 millimeetriseid miinipildujaid, 90 millimeetriseid tankitõrjekahureid, soomukeid Sisu XA-180 ja XA-188 ja erinevaid lahinguteenindustoetuse sõidukeid. Esimest korda näeb paraadil mobiilset õhuseireradarit Ground Master.

Plaani järgi sooritavad paraadist ülelennu ka Eesti õhuväe lennuvahendid koos politsei- ja piirivalveameti helikopteriga ning praegu Balti õhuruumi turvavad Taani õhuväe hävitajad F-16.

Muusikat teevad kaitseväe orkester ning politsei- ja piirivalveorkester. Pärast paraadi saab sellel osalenud tehnikat näha Vabaduse väljakul toimuval näitusel.