Linna kuldsponsoriks saab inimene, kes annetab linnale kingitusena aasta jooksul 6400 eurot või firma, mis annetab 12800 eurot või enam.

Linna hõbesponsori staatuse saab vastavalt 3200 kuni 6399 euro või 6400 kuni 12799 euro annetamisel. Pikaajalise sponsori tiitli saab see, kes on olnud viis aastat järjest linna hõbe- või kuldsponsor.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti ettepanekul tunnistati linna aasta sponsoriks Kanal 2 ning postuumselt Helmut Anier.

Linna pikaajaliseks sponsoriks said Tauno Kangro ja Fazer Eesti.

Kuldsponsorid on Salme Tuvikene, Sokotel, Espak, Jcdecaux Eesti, Neste Eesti, Nordecon, Rocca al Mare Kaubanduskeskus, Selver, Swedbank ja Eesti Ajalehed.

Hõbesponsoriks nimetati postuumselt Helmi Arendi, Merike ja Aare Kaarma, Tiit Kõuhkna, AS LTT, Prike, EMT, Igepa Libra Vitalis, Rautakirja Estonia, Bureau Veritas Eesti, Eesti Oikumeeniline Abistamisorganisatsioon Kanadas, Elisa Eesti, Koivusaaren Pursiseura RY, Wiseman Interactive, Raadioreklaami ning Tele2 Eesti AS.

Raepressi teatel annetasid eraisikud tänavu summasid alates mõnest tuhandest eurost ja lõpetates mitmekümne tuhande euroga.

Sihtasutusele Tallinna Lastehaigla annetati meditsiinilise aparatuuri ostmiseks, preemiad ja auhinnad parimatele töötajatele, nõuandetelefoni "Lastearst kuuleb" ülalpidamiseks, lastehaigla autodele kütuse ostmiseks, patsientidele tasuta lastetoidusegud, mängutubade sisustuse ja videoaparatuuri ostmiseks.

Elevantide ülalpidamisega (vaderileping) toetati Tallinna Loomaaeda. Tallinna Linnateatrile anti tasuta lavastusmaterjale, maiust teatri külastajatele ning toetati Pelgulinna sünnitusmaja loote tsentraalse jälgimise süsteemi ostmist ning laste soolakambri ehitamist Päevakeskuses Käo.