Majandus- ja sotsiaalteaduskonna hoone avatakse 31. augustil. Raamatukogu on valmis, sissekolimine ja seadistamine on aga aeganõudev ning seetõttu avatakse hoone 11. novembril.
Uus ühiselamu saab valmis selle aasta sügisel.

Kõigi kolme hoone kogumaksumus on 630,5 miljonit krooni. Hoonete ehitamist on rahastatud ülikooli enda, Euroopa Liidu struktuurfondide, riigieelarvelistest ja Tallinna linna vahenditest.

TTÜ rektor Peep Sürje sõnul on valmimas ajakohane ülikoolilinnak. „Lisaks suurepärastele õppimistingimustele on meil ka uued ühiselamud üliõpilaste majutamiseks ja Eesti kõige kaasaegsem raamatukogu,” kinnitas rektor Sürje.

TTÜ tekstiilitehnoloogia professori Anti Viikna sõnul kasutab Tallinna Tehnikaülikool oma hoonete ehitamisel uusi huvitavaid materjale. „Näiteks TTÜ Raamatukogu hoone on kaetud väga moodsa ja ilmastikukindla võrkstruktuurse kiudtäitega polümeerse komposiitkangaga. Materjal on väga uudne ja heaks näiteks, kuidas nüüdisaegseid tekstiilimaterjale saab kasutada tehniliste tekstiilidena ehituses ja ka mujal. Võib lisada, et TTÜ materjalitehnoloogia õppe- ja rakendusteaduse alane tegevus on tihedalt seotud seda laadi materjalide väljatöötamisega,” ütles professor Viikna.