Tänasel streigipäeval seisab enamik trolle, kuid liikvel on kaks liini number kuus trolli. Kuna enamik trollijuhte streigivad, siis kasutati trollipargis streigiaeg ära ja pakuti võimalust teha ära elektriohutuse eksam.

Trammidepoo streikijate sõnul on liinil tööl 18 liini number üks trammi, kus töötavad vabatahtlikult ametiühingusse mitte kuuluvad või muukeelsed inimesed. Transpordi ametiühingu sõnul töötab veerand trammiliiklusest hea tahte märgina.

Raepressi teatel sõitis kella üheksast liinil number üks, Kopli-Kadriorg, kümme ja liinil number neli, Ülemiste-Tondi, 12 trammi. Trammide liikumise intervall on umbes 15 minutit.

Bussidest hoitakse töös prioriteetsemad ning kokku umbes kümme protsenti liiklusest – oodata maksab busse numbritega 1A, 5, 7, 17, 18, 21A, 27, 40, 60 ja 67, mis sõidavad kõik vabagraafikus.

Kindlasti on tavapärasest enam rakendatud taksofirmad, kellest näiteks Tulika on öelnud, et täna on väljas tavapärasest 10–20 protsenti enam autosid. Eile õhtul teatasid paljud taksofirmad, et ei võta hommikuks enam kellaajalisi tellimusi ja elavas järjekorras tuleb oodata kuni pool tundi.

Kristiine Taksopargi peatusesse oli oma reklaami koos hinnakirja ja kontaktandmetega varahommikuks välja pannud isehakanud erataksojuht, kellega saab sõita alates nelja ja kuni kaheksa euro eest.

Täna streigivad ka raudteelased, kuid siiski toimuvad pooled Edelaraudtee reisid ning elektrirongid sõidavad eelduse järgi täiesti plaanipäraselt.