Täna kogunesid teletorni õuele sajad inimesed.

“Perepäeval näidati militaartehnikat, lasketiirudes oli võimalik harjutada tulistamist ning võimsaks etenduseks kujunes näidislahing, kus oli nii pauku, suitsu kui ka müristamist,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat ja lisas, et uudistada sai ka rannakaitse kaatrit. Paljud kohaletulnud kasutasid võimalust proovida Airsoft lasketiirus kõmmutamist. Kohal olid naiskodukaitse ja noorteorganisatsioonid.

Uudse atraktsioonina oli teletorni suveaias üles seatud tasakaaluliin ning huvilistel oli võimalik proovida oma tasakaaluvõimekust slackline’il õõtsudes.

Oma tööd ja vahendeid tutvustasid politsei- ja piirivalveamet ja mupo. Pirita päästekomando päästajad andsid nõu, kuidas hädaolukorraks paremini valmistuda ja oma koduseid varusid täiendada.

Tallinna Teletorni perepäev. Publik.

Muusikaliste etteastetega esinesid Marika Uusi ja Maria Kondratjeva juhendamisel Pirita ja Viimsi laululapsed. Mõnusa perepäeva teletorni õuel lõpetas Anne Veski meeleolukas kontsert.

“Sellega pole tänane pidupäev Pirital veel lõppenud. Usun, et õhtul on kõigi pilgud pööratud taas teletornile. Esimest korda lastakse teletornist ilutulestikku. Võimas tulemäng algab kell 21.45,” tuletas linnaosavanem meelde ja kutsus kõiki saluudist osa saama.

Perepäev toimus üheksandat korda ja seda koostöös Tallinna teletorni, kaitseliidu Tallinna maleva ja Pirita linnaosa valitsusega.

Ilutulestikku toetavad riigikantselei, Tallinna linnavalitsus ja Pirita linnaosa valitsus.