"Kui esimesed 10 rida istekohti nägid ainult tantsu ja kujundeid ei näinud, siis pärast esimest horisontaalset teerada hakkas juba natuke tantsijatest muudustatud kujundeid ka nägema," kirjeldas fotograaf läbi objektiivi nähtut. "Pärast teist horisontaalset teed nägi kujundeid juba hästi."

Ühe Delfi lugeja hinnangul ei ole lauluväljak sobilik koht tantsupeoks. "Absoluutselt mitte midagi tegelikult ei näe. Moodustatud kujundeid pidi ka vahtima kuskilt kaugelt ekraanilt ning kogu aja kissimata silmi sest päike paistis otse näkku," kirjutas ta Rahva Häälele. "See üritus oleks pidanud ikkagi toimuma kuskil staadionil."

Üksmeelselt kiidavad kommentaatorid aga tantsijaid ja koreograafe. "Väga tore kogemus oli! Head seaded ja koreograafia," märkis üks kommentaator.

"Pidu meeldis, aga see pole tõesti tantsupeo koht," tõdes teine kommentaator. "Kujundid olid kõik laululava poole, kus istus väike osa rahvast, see ei meeldinud. Lavastuslikult muidu väga ilus."

Ka pealtvaatajate suhtumine kaaslastesse jättis mõne inimese arvates soovida. "Peo meelelolu saime, aga tantse D sektoris istudes ei näinud," tõi kommentaator välja. Ta lisas, et vaatamata turvajate ponnistustele, oli pidevalt tropp seisjaid istujate ees, kellel pole aimugi, et tantse ikka vaadatakse, mitte ei kuulata.