Tallinnas on vanast ajast populaarsed Keskturg, Balti jaama turg ja Nõmme turg. Kuna aga mitmed suured linnaosad olid ilma turuta, ehitatigi turud ka Kristiinesse, Mustamäele ja Lasnamäele.

Krisiine turg ehitati ja lammutati peatselt jälle maha, sest see ehitati sotsiaalmaale, mitte ärimaale. Seetõttu otsustasid kolm kohtuastet, et turg tuleb maha lammutada ja nii ka läks. Praeguseks on selle koha peale alles jäänud vaid küsiv silt selle kohta, mida linnarahvas seal näha tahab. Küsimus on mõnevõrra kummaline, sest selle maa andis riik Tallinna linnale konkreetselt üheks asjaks ehk laste mänguväljaku ehitamiseks.

Punasel tänaval asuv Lasnamäe turg on natuke paremas seisus, kuigi turumüüjad kurdavad, et inimesed pole seda veel päris üles leidnud ning rohkem ostjaid on vaid nädalavahetustel. Vähemalt on neil katus pea kohal ja saab kaubelda.

Mustamäe turul on avatud puu- ja köögivilja maja, kus produktide mäed on kaunilt üles seatud ja näevad head ja värsked välja. Ühtlasi oli alanud ka turu II etapi ehitustegevus.