"Tallinna juhtimine on praegu silmnähtavalt Lasnamäe poole kaldu ja linnavõim vastandab eesti ja vene kogukonda. Linn on suurem kui Lasnamäe, igal linnaosal on oma murekohad ja võrdselt tuleb suhtuda nii Nõmme Rahu kirikus kui ka Lasnamäe õigeusukirikus käivatesse inimestesse," ütles Vakra.

Ta toonitas, et tema eesmärk piirkonna juhina on teha tööd nii eesti kui ka vene kogukonna ning kõigi linnaosade rahvaga, et pärast 2017. aasta kohalikke valimisi saaks Tallinn sotsiaaldemokraatliku ja kõigi linnaelanike huve arvestava linnajuhtimise.

"Edgar Savisaar võiks minu poolest teha edasi seda tööd, mida ta sisuliselt teeb ka täna – linnaosavanemana juhtida Lasnamäe linnaosa," lisas Vakra.

Vakra on varem olnud Nõmme linnaosa vanem. Mullu oktoobris kogus Vakra kohalikel valimistel sotside nimekirjas kandideerides 4236 häält.

SDE Tallinna piirkond valis piirkonnale uue esimehe, kuna erakonna senine piirkonnajuht ja erakonna aseesimees Andres Anvelt otsustas oktoobris ameti erakonna kehvade valimistulemuste tõttu maha panna.