Kohtumisele saabus lisaks Edgar Savisaarele ka Meelis pai, Jüri Mõis ja Olga Ivanova. Vaid hetke leidis sündmuse külastamiseks aega suurärimees Urmas Sõõrumaa, kes võttis auto pagasist välja valge karbi ning ulatas selle Olga Ivanovale.

Üleandmise käigus ei tahtnud karp ka korralikult kinni püsida, mistõttu tuli seda pisut kohendada. Sõõrumaa ütles Delfile, et karbis oli Carmen Cafe´st ostetud õuna-kohupiima kook. Ivanova hinnangul oli tegu aga rabarberikoogiga.

Mäletatavasti liitusid Edgar Savisaare valimisliit Urmas Sõõrumaa ja Jüri Mõisa valimisliiduga Tegus Tallinn. Sellega pole nõus Tegusa Tallinna tegevjuht Mart Luik, kes paneb seetõttu ameti maha.

Luik lausus, et Mõisa ja Sõõrumaa jaoks oli eesmärgiks mitte lihtsalt saada linnavolikokku, vaid saada linna juhtimises oluline roll. "Tahtsid võimu ligi saada," ütles Luik. Kuna tema kohtu all oleva Savisaarega samas nimekirjas olla ei tahtnud, astus ta oma koha pealt tagasi.

Koostöö Savisaarega on Mõisa ja Sõõrumaa jaoks pragmaatiline valik, sest lihtsalt linnavolikogus väikese opositsioonifraktsiooni loomine tähendab, et midagi sisuliselt ei muutu ja linna juhitakse vanaviisi edasi, selgitas Luik.

Luik ütles, et ühine nimekiri tähendab ilmselt ka ühist rahastamist, aga milles täpselt kokku lepiti, ta ei teadnud, sest teda läbirääkimistel polnud.

Vaata kogu galeriid Savisaare valimisliidu liikmete kogunemisest: