Keskerakonnas levis täna hommikul info, et Savisaar tahab hakata talle vastu hakanud Tallinna abilinnapeasid umbusaldama. Täna päeval oli Savisaar Keskerakonna kontoris ja arutas seal asju.

Jutt räägitud, tahtis Savisaar ära minna, aga ei saanud, sest Delfi fotograaf ootas ukse ees. Peale mõningast ootamist tüdines Savisaar ära.

Uks ragises ja nähtavale ilmus Savisaar. Käru takerdus ukse juures ja Savisaar sõnas: "lükka, lükka, saame idioodist lahti" - samal ajal tõstis ta käe ja poseeris fotograafile.

Natuke hiljem pani Savisaar Facebooki vabanduse. "Täna oli Defi fotograaf Putting pikka aega Keskerakonna büroo värava taga, ja varitses minu väljatulekut. Nägin teda, ja ütlesin mõned kõvad sõnad. Putting ei olnud milleski süüdi, ja ma vabandan tema ees."

Savisaar lisas, et jutt tema kavast homme linnavolikogus abilinnapeasid umbusaldama hakata pole tõsi.

Keskerakonna peasekretäri Taavi Puki sõnul olid hellebardide ja muude rekvisiitidega varustatud keskerakondlased sündmuskohal üksnes seetõttu, et olid tulnud igakolmapäevaselt meeleavalduselt Hirvepargis ja soovisid nüüd oma varustust erakonna kontorisse ära panna. Keskerakonna esimees Edgar Savisaar viibib Puki sõnul erakonna kontoris iga päev, sest teeb seal tööd.