"Novembri alguseni toimuvad 17 Rahvaliidu maakonna- ja linnaühenduse konverentsid, kus kohalikud erakonna liikmed arutavad erakonna tuleviku üle, sealhulgas võimaliku ühisosa ja koostöö osas teiste erakondadega," selgitas Rahvaliidu peasekretär Tarvo Sarmet Delfile.

Rohkem pilte kohtumisest vaata SIIT.

"Keskerakonna koostööettepanek on üks võimalustest, mille üle Rahvaliidu liikmed saavad arutada.  Samas esitasid neli juhatuse liiget ettepaneku arutada ka võimalust moodustada uus suur sotsiaalne jõud SDE, Rahvaliidu ja roheliste baasil," märkis Sarmet.

"Ettepaneku sotside, rohelistega ja Rahvaliidu liitmiseks tegid Jaak Allik, Tiit Tammsaar, Jaanus Männik ja Jaan Õunapuu, et koondada ühte poliitikas vasaktsentristlikku tiiba ning tuua riiki sellega rohkem hoolivust ja solidaarsust. Loomulikult oli arutlusel ka Keskerakonna eile tehtud liitumisettepanek" ütles Rahvaliidu esimees Karel Rüütli.

Kokkuvõtte teeb erakonna volikogu 9. novembril. Volikogu saab moodustada delegatsiooni läbirääkimisteks, kui liikmed on teinud vastava ettepaneku."