"Sõle tänava keskel asub Neste bensiinijaam, selle kõrval Säästumarket ja selle kõrva omakorda Kesklinna politseijaoskond. Üldteada linnajutt räägib, et seal käivad õhtuti oma ihu müüvad tüdrukud," rääkis Delfi fotograaf Andres Putting, kes sel nädalal ise veendus, et lõbutüdrukud tegutsevad kartmatult ka korravalvurite vahetus naabruses.

"Kell 21.30-21.40 vaatlesin minagi ausa linnuvaatlejana üle tee sealset ilmapilti. Kaks ebamäärases vanuses tüdrukut jalutasid edasi-tagasi, justkui kedagi oodates-otsides. Mõnda aega jalutati," kirjeldas fotograaf.

"Korraga tekkis bensiinijaama üks Peugeot. Autole lähenes mütsiga tüdruk, rääkis midagi… lahkus mõne aja pärast. Läks teise tüdruku juurde, kes oli eemal, ja siis teine tüdruk, ilma mütsita, läks Peugeot juurde. Rääkisid, kauplesid, korraga hõikas ilma mütsita tüdruk midagi teisele, eemal vestlust jälginud "müts" kappab auto juurde, avab kõrvalistuja ukse ja istus autosse. Auto lahkus.

Ilma mütsita neiu jalutas veel korra R-kioski ees, edasi-tagasi ja siis kõndis Säästumarketi kõrval oleva parkla suunas, avas seal seisnud pakiauto ukse ja istus sisse. Autos oli näha noormeest, kes kogu asja pealt vaadanud oli. Ju hakkas neiul külm."

Tunni aja pärast suundus fotograaf uuesti samasse paika. "Kell oli 22.20 kui mulle lähenes määramatus eas naisterahvas, nägu metsiku võõbakihi taga peidus. "Suitsu on?" küsis ta minult ning kuulnud, et jätsin maha, vangutas pead. "Mis teete siin?" küsisin. "Ah, me töötame." "Töötate? Mis töö siis?" küsisin. "Seksteenused - suuseks 15, võin teha ka kümnega."

Uurisin siis, mis koguöö teenus maksab. "No see sõltub," venitab daamike. "No umbes?" üritan pinnida, "100, 50?" "Noh kõik ju sõltub," vastas ta, "võiks ka viiekümnega."

"Palju teid siin siis töötab sedasi?" "Ah, kuidas kunagi..."

Vestleme veidi ja juba peatuski mu taga Toyota, kuhu daamike lipsas. Ju sai jutule…

Autosid sõelus õhtusel tanklas tihedalt, oli näha masinaid, milles mehed justkui ootasid kedagi, vaatasid ringi ja otsisid.

Ei tasu vast enam mainida, et politseijaoskond on "lihaturust" 100 meetri kaugusel, nentis fotograaf.