Eile õhtul kella 19 ajal sai häirekeskus teate, et Tammiste hooldekodust läks kella 17.30 ajal kaduma 87-aastane naine, keda hooldekodu töötajail endil ümbruskonnast üles leida ei õnnestunud. Helene on ka varem korduvalt kaduma läinud ja ära eksinud. Naisel võib olla probleeme mäluga.

Politseinikud otsisid eile õhtul naist hooldekodu ümbrusest, Uuemetsa elamurajoonist, Ritsika teest kuni Kiisa külani, samuti Jaama tänava kandist ja sealsest raudtee ümbrusest, kuid paraku naist ei leitud. Eelmisel korral, kui naine kaduma läks, leiti ta hooldekodust umbes kolme kilomeetri kauguselt Kiisa küla kandist.

Alates hommikust naise otsingud jätkusid, neisse kaasati ka vabatahtlikud otsijad, kes hakkasid läbi kammima maastikku hooldekodu ümbruses. Delfi piltniku sõnul otsiti naist õhtul kell 20.40 ajal veel kopteriga.

Tundemärgid

Helene on umbes 162 cm pikk, kõhnema kehaehitusega ja tal on hallid õlgadeni juuksed. Hooldekodust lahkudes oli tal seljas pikkade varrukatega kirju sinakashall pluus ning jalas tumesinine põlvedeni seelik ja mustad kingad. Helene võib ringi liikuda käimiskeppidega.

Politsei palub kõigil, kes on Helenet näinud või kel on infot naise võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada telefonil 5323 1473 või hädaabinumbril 112. Ühtlasi palub politsei Tammiste piirkonna elanikel üle vaadata oma koduhoovid ja kõrvalhooned.