Elektrilevi kodulehel oleval kaardil on näha, et elekter kadus veidi enne kella 20 õhtul 6200 majapidamises.

Elering teatas, et kell 19.46 lülitusid Tööstuse tänaval asuvas Volta alajaamas välja kaks 110 kilovoldi trafot. Koheselt asuti tegelema rikke põhjuse väljaselgitamisega. Klientide ees vabandatakse tekkinud ebamugavuste pärast.

Kell 21.13 kinnitati, et käivitati Volta alajaama seadmed ja taastati elektri edastamine jaotusvõrgule. Elering jätkab alajaama seadmete korrastamist ning rikke põhjuste väljaselgitamist.

Probleemidega tegelemiseks saatis lisajõude välja ka politsei.

Tõkkepuu rivist väljas, koolitükid mobiilivalgel

Elektrikatkestuse tõttu läks rivist välja Kalamaja ja Karjamaa asumi piiril, veidi enne Arsenali kaubanduskeskust asuv raudtee tõkkepuu. Rikke tõttu ei saanud bussid liikuma ja nii tekkis järjekord tõkkepuu taha.

Elektrikatkestus Kalamajas

Üks lugeja aga ütles, et oli abikaasaga Kammerteatris etendusel "Parimad palad", kui ühtäkki elekter kadus. "Meeskond oli suurepärane ja minutitega otsiti välja küünlad ning näidati telefonidega valgust. Vaatasime teise poole etendusest ka ära kottpimedas, kus korraldajad näitasid näitlejale telefonidega valgust. Selline lõbus seik nii teatrimeeskonnale kui publikule. Etendus oli loomulikult naljakas ja elektrikatkestus ei seganud meid naermast hea etenduse üle," lisas ta.

Mitu lugejat kirjeldas, et tänavatel valitses kottpimedus ja kuna paljudel jalakäijatel pole helkurit, ei märka ka inimesi. Kuidas aga sellistes oludes kodus toimetada? Üks lugeja saatis foto, kuidas tema lapsed koolitükke tegid. Nagu 21. sajandile kombeks, abiks ka nutitelefon.