Pühapäeva varahommikul kell 4.29 anti teada, et Paides Tallinna tänaval asuvas Bucket Baaris on terava esemega löödud 28- ja 31-aastast meest. Mõlemad mehed toimetati haiglasse, kus 28-aastane Martin hiljem suri.

Politseil pidas kahtlustavana kinni 20-aastase Freddy, Lääne ringkonnaprokuratuur teatas esmaspäeval, et Freddy on võetud vahi alla.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu ütles pühapäeval, et politsei ülesanne on esmajärjekorras selgeks teha kõik toimunuga seotud asjaolud.

"Politseinikud on siiani teinud intensiivselt tööd, et kõik asjaolud välja selgitada. See on äärmiselt tõsine juhtum ja menetlus tuleb läbi viia võimalikult kvaliteetselt," kinnitas Toomsalu.

Esimesel võimalusel kohtub maakonna politseijuht ettevõtte esindajatega, et rääkida läbi see, kuidas edaspidi selliseid juhtumeid ära hoida.

"Klientide ohutust täna öösel selles asutuses tagada ei õnnestunud ja see avaldus kõige traagilisemal võimalikul moel – hukkus inimene. Tunneme kaasa hukkunu lähedastele," ütles Toomsalu.